De QPS-app, nog makkelijker, efficiënter en overzichtelijker samenwerken met QPS Accountants.

29 May 2019

Sinds enkele weken bieden wij onze klanten de mogelijkheid om nog makkelijker, efficiënter en overzichtelijker met QPS accountants samen te werken via de QPS-app. 

De cliënten waarvoor wij de boekhouding voeren én die gebruik maken van ons QPS-portaal, krijgen de mogelijkheid om via onze QPS-app de facturen en onkostentickets op het portaal te plaatsen via het nemen van een foto met de smartphone. Heb je een factuur of onkostenticket op papier ontvangen, neem er een foto van en druk op verzenden. Wij zorgen voor de correcte verwerking.  Sneller en makkelijker kan niet!

Indien gewenst kan ook bijkomende informatie meegegeven worden bij een document dat aan ons wordt overgemaakt. Deze informatie kan nuttig zijn om de juiste boekingen te doen.

Als kers op de taart kan je op ieder moment en eender waar de cijfers van jouw onderneming raadplegen.

De QPS-app is gratis beschikbaar voor zowel iOS-toestellen als Android-toestellen. Ga dus gerust even naar  de ‘App Store’, zoek op ‘QPS Accountants’ en geniet van deze extra service die QPS Accountants aanbiedt.

Wordt uw dossier nog niet digitaal verwerkt, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw dossierbeheerder. Wij lichten dit graag aan u toe en zetten de koffie alvast klaar!

De kracht van QPS Accountants? Doordringen tot de kern van uw KMO en zorgen voor een helder inzicht.

Bekijk ook onze andere recente blogberichten en ontdek meer expertise

Nieuwe kennisgeving voor de gemengde btw-plichtige die het algemeen verhoudingsgetal toepast

Nieuwe kennisgeving voor de gemengde btw-plichtige die het algemeen verhoudingsgetal toepast

Wanneer ben ik een gemengde btw-plichtige? De gemengde btw-plichtige is een ondernemer die handelingen stelt die aan btw zijn onderworpen, maar ook…

Nieuwe informatieplicht voor huurders die betaalde huur in aftrek nemen als beroepskost

Nieuwe informatieplicht voor huurders die betaalde huur in aftrek nemen als beroepskost

De manier waarop huurinkomsten in de personenbelasting belast worden, is afhankelijk van het gebruik van het onroerend goed dat verhuurd wordt, privé dan wel beroepsmatig. De fiscus heeft echter niet altijd een goed zicht hierop. Er wordt daarom een nieuw controlemiddel in het leven geroepen om na te gaan of de verhuurder de inkomsten uit zijn onroerende goederen correct in zijn belastingaangifte verwerkt. 

We lichten dat graag toe met een voorbeeld.

Het QPS-team staat klaar

om u te adviseren/assisteren

Aarzel niet com contact met ons op te nemen!

Contacteer ons