Over QPS

De economische context evolueert razendsnel. De enige constante is verandering. Dat vergt een groot aanpassingsvermogen maar biedt tegelijk ongekende perspectieven.

In een onvoorspelbare omgeving hebben ondernemers nood aan gedegen en gefundeerd advies. Aan partners die de onderneming, de sterktes en zwaktes en zelfs de drijfveren van de ondernemers echt kennen. QPS accountant denkt met u mee.

 

Wij staan klaar voor u!

Als één van de grotere accountantskantoren in Limburg, met kantoren in Genk en Hasselt, begrijpen wij als geen ander dat u als ondernemer in een onvoorspelbaar klimaat vertoeft en dat het belang van ons meedenken een basiselement moet zijn in onze relatie.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en knowhow. Onze begeleiding stopt niet bij boekhouding en accountancy. Consulting en juridisch advies behoren ook tot ons takenpakket. Als deskundige accountants staan wij u bij van begin tot einde.

Wij hebben als kantoor een rijke geschiedenis, die hand in hand gaat met expertise en hooggekwalificeerde medewerkers. Hun competenties en betrouwbaarheid maken van onze accountants een flexibel verlengstuk van uw eigen onderneming.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen. Wij worden gedreven door uw passie.

 

Het team

Vennoten

Jos Martens

Gecertificeerd accountant

Jos Martens begeleidt ondernemers en CEO’s bij het nemen van belangrijke beslissingen. Hij adviseert over zowel fiscale als bedrijfseconomische materies.

Kurt Koenen

Gecertificeerd fiscaal accountant

Kurt adviseert zijn klanten op fiscaal en boekhoudkundig vlak. Hij staat zaakvoerders bij met raad en daad en denkt proactief mee om de beste resultaten te behalen.

Steven Gils

Gecertificeerd belastingadviseur

Als belastingadviseur is Steven een deskundige in zijn vak. Hij adviseert de klanten van QPS op een volledige en transparante manier.

Directie

Jan Van Gaever

Accountant

Erwin Devis

Gecertificeerd fiscaal accountant

Leon Kerfs

Gecertificeerd fiscaal accountant

Benny Robeyns

Gecertificeerd fiscaal accountant

Jean-Pierre Moens

Gecertificeerd fiscaal accountant

Meer weten?

Wie is QPS en wat kunnen we voor u betekenen?

Bekijk gerust waarom wij een meerwaarde zouden zijn voor uw onderneming.

Over QPS

De kracht van QPS Accountants? Doordringen tot de kern van uw KMO en zorgen voor een helder inzicht.

QPS is de boekhouder die zorgt voor een heldere voorstelling van de cijfertjes in mensentaal. Dat zorgt voor betere keuzes dus ook beter ondernemen!

Ontdek de volledige getuigenis