Boekhoudkantoor in Hasselt

Bij QPS accountants Hasselt streven we naar een kwaliteitsvolle dienstverlening op maat van uw onderneming. Als boekhoudkantoor in Hasselt kan u bij ons terecht voor uw  boekhoudkundig, fiscaal en juridisch advies.

QPS Hasselt staat voor u klaar

Als één van de grotere boekhoudkantoren in Hasselt begrijpen wij als geen ander dat u als ondernemer in een onvoorspelbaar klimaat vertoeft en dat het belang van ons meedenken een basiselement moet zijn in onze relatie.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en knowhow. Onze begeleiding stopt niet bij boekhouding en accountancyConsulting en juridisch advies behoren ook tot ons takenpakket. Als deskundige boekhouders en accountants staan wij u bij van begin tot einde.

QPS accountants heeft naast het kantoor in Hasselt nog een 2e boekhoudkantoor te Genk.

Wij hebben als kantoor een rijke geschiedenis, die hand in hand gaat met expertise en hooggekwalificeerde medewerkers. Hun competenties en betrouwbaarheid maken van onze accountants een flexibel verlengstuk van uw eigen onderneming.

Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om u en uw bedrijf te leren kennen. Wij worden gedreven door uw passie.

Onze boekhoudkantoren in Limburg

QPS Hasselt

QPS Hasselt

Boekhoudkantoor te Hasselt.

Prins Bisschopssingel 34A
3500 Hasselt

+32 11 25 60 68
Plan je route

QPS Genk

QPS Genk

Boekhoudkantoor te Genk.

Jaarbeurslaan 29/11
3600 Genk

+32 89 61 10 06
Plan je route

Het team

Partners

Jos Martens

Jos Martens

Gecertificeerd accountant

Jos Martens begeleidt ondernemers en CEO’s bij het nemen van belangrijke beslissingen. Hij adviseert over zowel fiscale als bedrijfseconomische materies.

Kurt Koenen

Kurt Koenen

Gecertificeerd fiscaal accountant

Kurt adviseert zijn klanten op fiscaal en boekhoudkundig vlak. Hij staat zaakvoerders bij met raad en daad en denkt proactief mee om de beste resultaten te behalen.

Steven Gils

Steven Gils

Gecertificeerd belastingadviseur

Als belastingadviseur is Steven een deskundige in zijn vak. Hij adviseert de klanten van QPS op een volledige en transparante manier.

Erwin Devis

Erwin Devis

Gecertificeerd fiscaal accountant

Als KMO-adviseur met bijna 30 jaar op de teller binnen de accountancy-sector, adviseert Erwin steeds proactief oplossingen op maat van ondernemingen en ondernemers.

Bert Masset

Bert Masset

Gecertificeerd fiscaal accountant

Met een begeleiding op maat gidst Bert zijn klanten doorheen het boekhoudkundig en fiscaal landschap.

Directors

Evy Vuchelen

Evy Vuchelen

Gecertificeerd fiscaal accountant
Jean-Pierre Moens

Jean-Pierre Moens

Gecertificeerd fiscaal accountant
De kracht van QPS Accountants? Doordringen tot de kern van uw KMO en zorgen voor een helder inzicht.