Heeft u reeds 24/7 toegang tot de cijfers van uw onderneming?

20 March 2019

Met het online platform dat QPS Accountants aanbiedt, hebben onze klanten vanaf heden via een beveiligde online toegang 24/7 zicht op de status van hun boekhouding.

 

 

Het QPS accountant platform biedt u op elk moment van de dag:

  • Een grafisch overzicht met de belangrijkste kerncijfers en evoluties (dashboard/cockpit)
  • Een set van financiële rapporten (vervaldagbalans klanten en leveranciers, een top 10 van klanten en leveranciers en een vereenvoudigde resultatenrekening)
  • Een digitaal archief van alle geboekte kosten en opbrengsten (u kan uw facturen digitaal raadplegen en oproepen)

U kan iedere bijwerking van uw boekhouding opvolgen dankzij een periodieke update van uw portaal. Hierdoor bent u steeds op de hoogte van de meest recente toestand van uw onderneming.

Bovendien kan u indien gewenst makkelijk via het portaal de betaling van facturen voorbereiden.

Interesse? Wij stellen deze efficiënte manier van (samen)werken graag aan u voor.

 
De kracht van QPS Accountants? Doordringen tot de kern van uw KMO en zorgen voor een helder inzicht.

Bekijk ook onze andere recente blogberichten en ontdek meer expertise

Voorafbetalingen belastingen: niet langer optioneel door hoge boetes

Voorafbetalingen belastingen: niet langer optioneel door hoge boetes

U wordt als ondernemer bestraft indien u geen voorschot op de verschuldigde belastingen betaalt aan de fiscus. Doet uw vennootschap of eenmanszaak geen of onvoldoende voorafbetalingen, dan straft de fiscus met een boete die opgelopen is tot 9% van de belastingschuld (van toepassing vanaf aanslagjaar 2025). Deze boete bedroeg voorheen 6,75% voor vennootschappen en 4,5% voor eenmanszaken. De fiscus tracht op deze manier het tijdig betalen van voorschotten te stimuleren.

Nieuwe wettelijke rente voor leningen aan bedrijfsleiders: is het nog zinvol om uw rekening-courant om te zetten naar een lening van bepaalde duur?

Nieuwe wettelijke rente voor leningen aan bedrijfsleiders: is het nog zinvol om uw rekening-courant om te zetten naar een lening van bepaalde duur?

Een vennootschap kan geld ter beschikking stellen aan haar bedrijfsleider op verschillende manieren. Zij kan bijvoorbeeld een leningsovereenkomst sluiten met de bedrijfsleider of geld ter beschikking stellen via de rekening-courant.

Het QPS-team staat klaar

om u te adviseren/assisteren

Aarzel niet com contact met ons op te nemen!

Contacteer ons