QPS accountants & adviseurs
Uw partner voor de toekomst
Contacteer ons
Afbeelding over Homepage

Uw boekhoudkundig, fiscaal en juridisch advies bij één partner.

In een voortdurend evoluerende economische context, zijn wij graag de meedenkende partner die ervoor zorgt dat gedegen en gefundeerd advies aan de basis ligt van ons partnership met uw onderneming. Als uw accountant en consultant staan wij u bij tijdens de hele rit. Zowel in België als in internationale markten.

Meer over QPS

 • USP-icon Created with Sketch.
  Wij snappen wat u als ondernemer bezighoudt Wij zijn accountants en spreken de taal van ondernemers. Dit mede door de één-op-één-aanpak waarvoor we bekend staan.
 • USP-icon Created with Sketch.
  Wij kennen u bij naam Wij hechten belang aan een persoonlijke behandeling van uw dossier. Bij ons bent u niet zo maar een nummer.
 • USP-icon Created with Sketch.
  Meer dan 40 jaar expertise Met onze jarenlange ervaring zetten we ons op de kaart als één van de grotere accountantskantoren in Limburg met vestigingen in Genk en Hasselt.
 • USP-icon Created with Sketch.
  Proactief, meer dan alleen de cijfers Wij helpen u uw business optimaal te runnen en sturen bij waar nodig bij het nemen van beslissingen. Van begin tot einde, iedere dag!
 • USP-icon Created with Sketch.
  Internationale dienstverlening We hebben sterke internationale connecties via MGI Worldwide. Je geniet van lokale expertise in alle landen waar je actief bent, terwijl we je centraal aanspreekpunt blijven.

QPS accountants biedt een totaalaanpak

Accountancy en fiscaliteit

Het voeren van uw administratie en het opstellen van uw jaarrekening behoort zeker tot onze kwaliteiten. Wij zijn echter van mening dat onze verantwoordelijkheid daar niet mag stoppen. Wij kijken, als uw accountant, samen met u naar de toekomst.

Accountancy en fiscaliteit

Consulting

Of het nu gaat over belastingen, personeelskosten of financiële vraagstukken. Wij bekijken graag met u waar het schoentje wringt en waar er verbetering mogelijk is.

Consulting

Juridisch advies

Vanaf het opstarten van uw onderneming tot de overname door uw kinderen: beschouw ons als de adviserende steun tijdens deze mijlpalen. Laat u bijstaan door experten in het vak!

Juridisch advies

Internationale dienstverlening

Uitbreiden naar het buitenland? Dankzij MGI Worldwide, ons internationaal netwerk in meer dan 100 landen, bieden we advies op maat van de landen waarin je actief bent. Zo groeit je onderneming zowel in België als in het buitenland!

Internationale dienstverlening
De kracht van QPS Accountants? Doordringen tot de kern van uw KMO en zorgen voor een helder inzicht.
Onze expertise die delen we
Wijzigingen van de RSZ kortingen: Bent u nog mee?

Wijzigingen van de RSZ kortingen: Bent u nog mee?

Als werkgever kan u genieten van een aantal verminderingen van de werkgeversbijdragen voor de sociale zekerheid of ook doelgroepverminderingen genoemd.  Er werden recent verschillende beperkingen ingevoerd aan deze voordelen. Wij vatten kort voor u samen.

Ken je MyQPS figures al? Jouw online tool.
Al je dossiers digitaal up to date houden op een makkelijke manier

Al je dossiers digitaal up to date houden op een makkelijke manier

Heeft u reeds 24/7 toegang tot de cijfers van uw boekhouding via het QPS Accountants platform? Ontdek de beveiligde online toegang.

Geloof het niet van ons, wél van onze klanten

Patrick Janssen
Patrick Janssen Interior designer Janssen Patrick

Geen vraag is te veel en jullie komen steeds met een oplossing of antwoord op maat!