Uw partner
voor morgen
Onze totaalaanpak

In de drukte van ondernemen is er nood aan gefundeerd advies om te groeien.

In een voortdurend evoluerende economische context, zijn wij graag de meedenkende partner die ervoor zorgt dat gedegen en gefundeerd advies aan de basis ligt van ons partnership met uw onderneming. Als uw accountant en consultant staan wij u bij tijdens de hele rit.

Meer over QPS

 
  • Wij snappen wat u als ondernemer bezighoudt Wij zijn accountants en spreken de taal van ondernemers. Dit mede door de één-op-één-aanpak waarvoor we bekend staan.
  • Wij kennen u bij naam Wij hechten belang aan een persoonlijke behandeling van uw dossier. Bij ons bent u niet zo maar een nummer.
  • Meer dan 40 jaar expertise Met onze jarenlange ervaring zetten we ons op de kaart als één van de grotere accountantskantoren in Limburg.
  • Proactief, meer dan alleen de cijfers Wij helpen u uw business optimaal te runnen en sturen bij waar nodig bij het nemen van beslissingen. Van begin tot einde, iedere dag!

QPS accountants biedt een totaalaanpak

Accountancy en fiscaliteit

Het voeren van uw administratie en het opstellen van uw jaarrekening behoort zeker tot onze kwaliteiten. Wij zijn echter van mening dat onze verantwoordelijkheid daar niet mag stoppen. Wij kijken, als uw accountant, samen met u naar de toekomst.

Consulting

Of het nu gaat over belastingen, personeelskosten of financiële vraagstukken. Wij bekijken graag met u waar het schoentje wringt en waar er verbetering mogelijk is.

Juridisch advies

Vanaf het opstarten van uw onderneming tot de overname door uw kinderen: beschouw ons als de adviserende steun tijdens deze mijlpalen. Laat u bijstaan door experten in het vak!

De kracht van QPS Accountants? Doordringen tot de kern van uw KMO en zorgen voor een helder inzicht.
Onze expertise die delen we
Vergeet ook voor 2019 uw minimumbezoldiging als bedrijfsleider niet!

Vergeet ook voor 2019 uw minimumbezoldiging als bedrijfsleider niet!

Sinds 2018 dient iedere kleine vennootschap gedurende het boekjaar aan minstens één bedrijfsleider (natuurlijke persoon) minstens 45.000 euro bruto bezoldiging toe te kennen om van het verlaagd tarief in de vennootschapsbelasting te genieten. Als het resultaat van de vennootschap kleiner is dan 45.000 euro dient de bruto bezoldiging minimaal gelijk te zijn aan het belastbaar resultaat.

Ken je MyQPS figures al? Jouw online tool.

Al je dossiers digitaal up to date houden op een makkelijke manier

Heeft u reeds 24/7 toegang tot de cijfers van uw boekhouding via het QPS Accountants platform? Ontdek de beveiligde online toegang.

 

Geloof het niet van ons, wél van onze klanten

Patrick Janssen Interieurarchitekt Janssen Patrick

Geen vraag is te veel en jullie komen steeds met een oplossing of antwoord op maat!

QPS is de boekhouder die zorgt voor een heldere voorstelling van de cijfertjes in mensentaal. Dat zorgt voor betere keuzes dus ook beter ondernemen!

Ontdek de volledige getuigenis