Juridisch advies

Vanaf het opstarten van uw onderneming tot de overname door uw kinderen: beschouw ons als de adviserende steun tijdens deze mijlpalen. Laat u bijstaan door experten in het vak!

Om het totaalpakket te kunnen onderstrepen helpen wij u graag verder met juridisch advies.

Ook in onze sector staat de rechtspraak niet stil. Het is belangrijk om een overzicht te behouden maar wij begrijpen als geen ander dat dit voor u als ondernemer niet uw eerste prioriteit is. Wij staan u als adviseur ook juridisch graag bij door middel van een pro-actieve aanpak. Actuele kennis en inzichten zorgen ervoor dat wij steeds up-to-date zijn op juridisch vlak.

Met onze in-house expertise estate-, vermogens- en successieplanning zijn wij de geschikte partner om u hierin te adviseren.

Op die manier zorgen wij ervoor dat u klaar bent voor morgen!

 

 
De kracht van QPS Accountants? Doordringen tot de kern van uw KMO en zorgen voor een helder inzicht.

Meer weten?

Wie is QPS en wat kunnen we voor u betekenen?

Bekijk gerust waarom wij een meerwaarde zouden zijn voor uw onderneming.

Over QPS

Bekijk ook onze andere diensten En ontdek hoe wij u kunnen helpen

Accountancy en fiscaliteit

Accountancy en fiscaliteit

Het voeren van uw administratie en het opstellen van uw jaarrekening behoort zeker tot onze kwaliteiten. Wij zijn echter van mening dat onze verantwoordelijkheid daar niet mag stoppen. Wij kijken, als uw accountant, samen met u naar de toekomst.

Consulting

Consulting

Of het nu gaat over belastingen, personeelskosten of financiƫle vraagstukken. Wij bekijken graag met u waar het schoentje wringt en waar er verbetering mogelijk is.

Internationale dienstverlening

Internationale dienstverlening

Uitbreiden naar het buitenland? Dankzij MGI Worldwide, ons internationaal netwerk in meer dan 100 landen, bieden we advies op maat van de landen waarin je actief bent. Zo groeit je onderneming zowel in Belgiƫ als in het buitenland!