Dossierverantwoordelijke

Heb je reeds enkele jaren ervaring opgedaan in een accountants- of boekhoudkantoor en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? QPS kijkt uit naar zowel dossiermedewerkers, dossierbeheerders als dossierverantwoordelijken.

Wat je zal doen

In samenwerking met één of enkele van je meer junior collega’s verzorg je de dossiers van je klanten van A tot Z, en dit zowel op boekhoud- kundig als op fiscaal vlak.

Jij bent het rechtstreekse aanspreekpunt van de aan jou toegewezen klanten en fungeert dan ook als hun vertrouwenspersoon. Je ontmoet je klanten regelmatig face-to-face (of via videocall ) om hen proactief te begeleiden in hun verdere groei.

Wie we zoeken

De gezochte kandidaat beschikt over minimum 7 jaar ervaring binnen een accountants- of boekhoudkantoor en is klaar voor een nieuwe uitdaging.

Wat je mag verwachten

Het aangeboden loonpakket is logischerwijze afhankelijk van het betreffende profiel. Gezien jij reeds een sterke ervaring hebt opgebouwd binnen de sector, wordt jouw huidige verloning als maatstaf gebruikt om een competitief loonpakket op jouw maat samen te stellen.

Een bedrijfswagen en een volledig verzekeringspakket dat zowel een groeps- als hospitalisatieverzekering omvat, maken hier deel van uit.

En last but not least … ook jij zal deel uitmaken van een toffe groep collega’s.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en zou je graag meer weten over deze opportuniteit?

Solliciteer nu!

Bladeren…
Enkel doc, docx of pdf. Maximum 5MB.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld en zou je graag meer weten over deze opportuniteit?

Vul dan ons sollicitatieformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

neem contact op via 011 25 60 68.