Afbeelding QPS hoofding

mei 5, 2017

QPS integreert Robeyns accountants uit Wellen

Schaalvergroting en specialisatie gaan hand in hand in accountancy. Daarom heeft Robeyns uit Wellen een akkoord gesloten om haar diensten onder te brengen bij QPS Accountants met kantoren in Hasselt en Genk.

v.l.n.r. Jan Vangaever (Partner QPS), Kurt Koenen (Partner QPS), Benny Robeyns (Robeyns accountants) en Jos Martens (QPS)


QPS zorgt voor continuïteit en kwaliteit in complexe omgeving

“Het is belangrijk voor de continuïteit van onze kwalitatieve werking om toe te treden tot een groter geheel. Omwille van de steeds complexere bedrijfseconomische omgeving waarin we dagdagelijks werken, vind ik het belangrijk specialisten aan boord te halen om onze klanten nog beter te servicen. Ik heb toenadering gezocht tot QPS Accountants omdat dit kantoor dezelfde kwaliteitsvereisten in haar dienstverlening nastreeft als wijzelf. En ook omdat een warme samenwerking tussen medewerkers en cliënteel een waardevolle troef blijft”,  Aldus Benny Robeyns die samen met zijn team actief blijft binnen QPS.

Team van Robeyns wordt geïntegreerd bij QPS Hasselt

“Deze integratie is een logisch gevolg van ons strategisch groeiplan binnen QPS Accountants. Het cliënteel van Robeyns sluit perfect aan bij het profiel van de QPS klanten. De huidige medewerkers blijven aan boord en zullen opereren vanuit onze vestiging in Hasselt. Voor de klanten verandert er dus niets. Dezelfde dossierbeheerders blijven de bestaande klanten van Robeyns opvolgen. Alleen kunnen ze nu ook terugvallen op onze expertise met meer dan 35 medewerkers. Ook Benny Robeyns blijft actief verder werken met dezelfde gedrevenheid als voorheen”, aldus Jos Martens, partner van QPS Accountants.

Terug