Afbeelding QPS hoofding

apr 1, 2017

"Onmiddellijk een goed gevoel bij QPS" ontmoet onze collega Bert Masset

 

“Ik heb mijn overstap nog geen seconde beklaagd, zowel wat betreft het werk op zich als de collega’s”, zegt Bert Masset. Hij is sinds oktober vorig jaar aan de slag bij QPS als dossierverantwoordelijke en begeleidt klanten van A tot Z. 


“Ik had onmiddellijk een goed gevoel. Ik heb mij voor mijn komst bevraagd bij enkele mensen en was natuurlijk op de hoogte van de goede reputatie die QPS geniet”, aldus Bert. Hij komt over van BDO waar hij na zijn studies op 23 jarige leeftijd begon en 11 jaar diende. Als opleiding volgde Bert accountancy & fiscaliteit aan de KHLim Hasselt, gevolgd door een Banaba accountancy. Sinds 2014 is Bert erkend IAB accountant.

“Wat mij dan zo aantrok aan QPS? Het accountantsberoep is sterk aan het evolueren. De adviserende rol wordt steeds belangrijker. Dan is het als accountant niet fijn om in een gespecialiseerd vakje opgesloten te zitten. Bij QPS is er niet zo’n opdeling. Integendeel. Je moet van alles op de hoogte zijn, de klant volledig kennen en zo uiteindelijk in staat zijn om goede adviezen te geven. Dat is de bedrijfsfilosofie: de mensen van QPS  zijn duurzame partners. En het is veel beter voor je ontwikkeling als accountant en beter voor de cliënten.”

“Vanaf dag één was ik onder de indruk van de aanwezige ervaring en van het niveau van de medewerkers hier.” 

En in de vrije tijd Bert? “Mijn twee zoontjes nemen het grootste deel van mijn vrije tijd in beslag. Daarnaast loop en fitness ik nog geregeld.”

 

Terug