Afbeelding QPS hoofding

mrt 3, 2017

Steven Gils vervoegt de directie van QPS

In november vorig jaar startte Steven Gils bij QPS. Hij komt van Handson & Partners in Antwerpen dat recent werd overgenomen door PwC. Als directeur bij QPS zal Steven de eindverantwoordelijkheid dragen voor een reeks dossiers en het aanspreekpunt zijn voor de betrokken klanten.

"Ik heb nog geen minuut spijt van mijn beslissing. Mijn overstap valt 100 procent mee", aldus Steven. Extra pluspuntje is dat hij vanuit zijn woonplaats Tessenderlo snel op kantoor is. "Ik heb jaren de verplaatsing naar Antwerpen gemaakt en dat heeft me nooit gestoord. Nu ik die trip niet elke dag meer hoef te maken, zie ik wel in welke kostbare tijd ik in de wagen heb verloren de afgelopen jaren", aldus Steven.

Onmiddellijk na zijn studies Toegepaste Economische Wetenschappen met aansluitend een extra jaar fiscaliteit in Leuven startte Steven zijn carriere op de Corporate & International tax afdeling van Deloitte in Antwerpen: "Ik zag daar collega's zeer gespecialiseerd worden in hun vakgebied doch op een zeer beperkt actiedomein. Fiscaliteit (zowel nationaal als internationaal) blijft nog steeds mijn stokpaardje maar liever in een ruimer kader in combinatie met accountancy." Daarom besloot Steven na 4 jaren om zich aan te sluiten bij een kleinere firma, Handson & Partners, om zowel fiscaliteit als accountancy meer te kunnen combineren. De recente wijzigingen bij Handson & Partners heeft Steven doen beslissen om uit te kijken naar een nieuwe uitdaging en die vond hij dus bij QPS.

Terug