Afbeelding QPS hoofding

DIENSTEN

QPS biedt het totaalpakket aan van boekhouding, accountancy en consultancy. Maar wij onderscheiden ons door die diensten te koppelen aan een totaalvisie.

Wij reiken financiële en fiscale oplossingen aan vanuit echt lange termijnperspectief. Dit is naar onze overtuiging, in een snel wijzigende context en met bovendien een wispelturige overheid, de aangewezen weg. QPS gaat slimme oplossingen en spitstechnologie uiteraard niet uit de weg. Maar geen enkele ‘oplossing’ mag een hypotheek leggen op uw toekomst of uw mogelijkheden en ambities beknotten.

QPS denkt mee vooruit zover uzelf vooruit kunt denken en verder. QPS maximaliseert uw kansen.

Accountancy & tax

Succesvol ondernemen begint met correcte boekingen. Het is de eerste maar onmisbare bouwsteen voor accountancy met toegevoegde waarde.

QPS levert snel en betrouwbaar werk gekoppeld aan een transparante kostenaanrekening. U komt met ons niet voor verrassingen te staan. Wij zijn altijd up to date met de laatste regelwijzigingen. Bovendien kunt u rekenen op de beste technologische en IT-ondersteuning. Wij adviseren u ook inzake de organisatie van het administratieve werk. Profiteer van onze expertise.

Wij zien accountancy als meer dan louter fiscale optimalisatie. QPS levert gespecialiseerd advies inzake overnames, herstructureringen, familiale opvolging, vennootschapsrecht, successie…. QPS streeft ernaar in uw financiële huishouding maximale flexibiliteit en fiscale optimalisatie mogelijk te doen rijmen met duurzaamheid.

Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk heeft u ook de garantie dat gekozen oplossing het best aansluit bij bestaande of toekomstige expansie of buitenlandse plannen.

Consulting

De expertise van QPS is niet beperkt tot boekhouding en accountancy. Wij tellen ook bedrijfseconomische, juridische, organisatorische, technologische deskundigen in onze rangen. QPS kan voldoen aan de meest specifieke vragen.

Wij slagen erin om al deze aspecten van het ondernemen harmonieus op elkaar af te stemmen in functie van de doelstellingen. In functie van groei, consolidatie, verkoop, herlocatie, exit, overdracht….

Doelstellingen kunnen veranderen in het leven van een ondernemer en van een onderneming. Dit vereist dus een permanente fine-tuning. De basis blijft altijd het leggen van solide fundamenten waarop jarenlang verder gebouwd kan worden, zonder tussentijds ingrijpende verbouwingswerken te moeten uitvoeren.